/ Articol /
21.12.2016

Unicul partener certificat Transportation & Mobility din România

O nouă certificare din partea Dassault Systèmes pentru CENIT

CENIT a obținut o nouă certificare acordată de către Dassault Systèmes în industria Transportation & Mobility, devenind unicul partener certificat din România în această industrie.

Cu o experiență de peste 25 de ani, CENIT a demonstrat de-a lungul activității sale că este unul dintre principalii susținători ai inovației și digitalizării din sectorul automotive român, cu acțiuni concrete de sprijinire a clienților din portofoliu și a mediului universitar, furnizând aplicații software utilizate la nivel mondial în industria Transportation & Mobility și cunoștințe tehnologice de ultimă generație.

Industria T&M este în continuă creștere, iar producătorii din acest sector, urmăresc noi oportunități și vor să se asigure că acestea pot satisface cerințele clientului. OEM-erii și furnizorii, de asemenea, trebuie să fie în permanență inovativi, deoarece comportamentul de cumpărare este într-o continuă schimbare.

Experiența vastă a specialiștilor CENIT și soluţiile software oferite pentru industria T&M, ajută eficientizarea proceselor de dezvoltare şi adaptarea în timp util noilor provocări.

Aflați mai multe informații despre soluțiile PLM și serviciile complete CENIT specifice industriilor!